DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

piatok 11. septembra 2015

PER CAPITA / DOOMSISTERS split 7"EP 2015 (Kooperácia)

Bubeník Per Capita ma prekvapil ako blesk z jasného neba s týmto splitkom. Takže neváham a ihneď si to púšťam.
PER CAPITA je banda crusterov z Mníchova. Hrajú fakt kvalitný old school crust/HC a občas zabrúsia do grindu. Za bicími sedí člen ,ktorý predtým búchal v Din Addict alebo Jack. Naživo som ich videl a boli dobrý ,ale v nahrávke sa skrýva ešte väčšie množstvo energie  a nasadenia. Fakt kvalitný materiál, rezavé gitary, brutálny zvuk,nasratý a intenzívny vokál, zborové refrény. Paráda. Jednoznačne pecka!

DOOMSISTERS pochádzajú z Francúzska a hrajú takú zmesku Grindcore a Sludge core. Prvá skladba znie ako nejakú powerviolence a druhá vec pokračuje v nasadenom tempe a už sa do jej spárov aj mieša sludge . Až posledná skladba je sludge core ako vyšitý. Celkom zaujímavý a intenzívny materiál. Vlastne celé splitko je fakt kvalitná záležitosť. Jednoznačne odporúčam!
-Lepra-

PER CAPITA
DOOMSISTERS

Žiadne komentáre: