DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 5. novembra 2017

SUFFERING MIND / GUANTANAMO PARTY PROGRAM split 7"EP 2014 (Kooperácia)

Dvakrát Poľsko. Aj keď sa nachádzajú obe kapely na jednej lodi, pri potápaní, by nasadali do dvoch rôzných člnov. Jeden čas bolo celkom sympatické spojiť dve kapely, ktoré názorovo sú jednotné, no muzikou ,úplne odlišné. Robili to aj Gride, ked vydali  split s Thema 11. A tak isto je to aj v tomto prípade.
SUFFERING MIND nasekali tri skladby ich poňatia fastcore/grind mixu, aký produkovali. Sypanice, rúbačky, spomalenia, celkom pestrá a agresívna/energická muzika. Táto kapela ešte zatiaľ nesklamala.
GUANTANAMO PARTY PROGRAM tu majú len jeden song. Ktorý je typický pre emo core kapely. Pomalý song plný vybrnkávačiek,tvrdých sludge riffov, urevaného vokálu a poriadne negatívnej atmosféry! Aj mi pripomínajú ináč Thema 11 (ja viem Thema 11 zase pripomína  niečo iné).
Pekne spracovaný obal, pekný vinyl ,pekná práca!
Až moc neškatulkuješ muziku a máš rád ako vypaľovačky, tak aj pomalé veci, toto je pre teba!
-Lepra-

SUFFERING MIND
GUANTANAMO PARTY PROGRAM

Žiadne komentáre: