DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

streda 20. novembra 2019

Alexander Bilous (GOOD GUYS GO GRIND webzine)

                          MAKE VINYL OR DIE!!!!!!

ďalším človekom, ktorý nám predstaví svojich top 5 albumov, je grindcore fanatik z Ukrajiny, Alexander, tvorca skvelého grindcore webzinu GOOD GUYS GO GRIND.
DYSTOPIA "Human=Garbage" LP
 Keď som prvýkrát počul tento album, neveril som, koľko bolesti a nenávisti obsahuje. Pitch black vibrácie, vás môžu poriadne vystrašiť. Toto je jeden z najlepších albumov v štýle sludge!

EXCRUCIATING TERROR "Expression Of Pain" LP
Jednoducho, je to epický, základný album v histórii grindcore. Rýchle, špinavé a zlé, to čo potrebuje, každý fanúšik Grindcore.

FINAL EXIT "Seasons Are Going In Progress...And Lives Goes On" LP
Tento album môžem opísať tak, že pre niekoho je to odpad a pre niekoho zase poklad. Tento album je  odlišný a jasný. Tento šialený chaos, stojí za to počúvať.

LAST DAYS OF HUMANITY "Putrefaction In Progress" LP
Tento album ma dostal svojimi blast beat rytmami a poriadne pitchshifterovaným vokálom. Unikátny album , ktoré je poriadne tvrdý.

UNHOLY GRAVE "Grind Killers" LP
Jeden z mojich favoritov na Japonskej scéne. Áno zvuk je surový, ale tá divokosť vo vnútri, je neuveriteľná. Pre mňa tento album znamená značku zábavy a šialenstva.

Žiadne komentáre: