DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 28. marca 2019

AGATHOCLES / PSYCHONEUROSIS split CD 2018 (Selfmadegod rec.)

Už dve staršie kapely na jednom splitku, ani byť nemôžu! Tentoraz som sa rozhodol, že zainvestujem do CD, čo som už dlho nerobil a predsa len 99% splitiek od AG mám ny vinyloch. Aj tento split vyšiel na dvoch formátoch,aj na CD aj na vinyle.
AGATHOCLES predstavovať, je nosenie použitého šatstva, do humanitárneho kontajnera. Majú tu 5 skladieb, ktoré na komplet vyšli na albume "Mincer", takže žiadne novinky, akurát zvuk znie ináč,ale myslím si, že bola dohratá len druhá gitara. Stále je to ten klasický výplach, aký dokážu len oni. Mince core ako remeň. Mne sa album "Mincer" páčil a tak automaticky aj tieto songy sú super!
PSYCHONEUROSIS je stará Poľská grindcore smečka, ktorá by teraz mala 30 rokov, len keby si nedali chlapci 18 rokov pauzu. Po 18 rokoch mlčania sa rozhodli, že nebudú len tak sedieť na zadkoch a dajú sa znova do toho. toto je vlastne ich debut (lebo medzitým už im vyšiel aj full album). Nacápali sem 7 skladieb, starého, spráchnivelého grindcore, aký sa presne hral začiatkom milénia. Som rád, že sa občas objavia takéto, správne bandy, čo sa zasekly v čase. Dobre sa to počúva, má to guľe a spád a potom si čo viac môže človek priať? Ešte aj ten divný backing vokál znie,ako zo starého sveta. Nemám čo k tomuto splitku vytknúť. Skvelá grafika a skvelá muzika zo starého sveta grindcore!
-Lepra-

PSYCHONEUROSIS

Žiadne komentáre: