DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 28. januára 2018

BRUNNER TODESMARSCH "Legálni Lágry,Ilegálné Lidé" 10" LP 2017 (Phobia Rec.)

Po demáčí, splitku a kompilačke, sa dostáva Brnenská crust eskadra k svôjmu debutu. A to na 10"LP. A to sem nasekali 14 songov a na rýchlosti 45, to odsypá ako lavína.
Hudobne sú B.T. na Českej scéne zjav typu Evidence Smrti (veď majú aj spoločný split). Hlavne ten vokál robí celú ich tvorbu, zaujímavou a netuctovou. Starý matadori, ktorý vyrastali na demáčoch českých thrash kapiel ako napr. Kryptor, tu nájdu v tejto muzike, sakra podobu, čo sa týka vokálu. Ono máte pocit,ako keby ten vokál si proste len recitoval vlastné strofy, básne a totálne ignoroval muziku. No a  presne toto to robí zaujímavým!! Muzika samotná je v štýle Scandi crustu aj čo sa týka zvuku, kde gitara reže ako zahrdzavená cirkulárka, do toto dis beatový takt a spomínaný vokál. Žiadne popíkové refrény v štýle napr. Wolfbrigade sa nekonajú aj keď cover od KAAOS "Nuke" je fakt pecka a totálne oživuje celý materiál. Pomaly tento recept asi začnem už označovať,ako Český crust. Záverečná vec "Smrt Nepřátelúm" je zase naopak v konci obohatená o saxafonovú vsuvku. Dobrý nápad.
Parádna vecička na sexy desaťpalci, plná agónie, zúfalstva, hnevu a nihilizmu! No nekúp to!!!
-Lepra-

BANDCAMP
PHOBIA RECORDS

Žiadne komentáre: