DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

pondelok 9. júna 2014

ZEMĚŽLUČ / GRIDE split flexi 7"EP 2014 (Papagájuv Hlasatel)

Toto flexi ep je príloha fanzinu Hlasatel č.2. Luxusného punkového magazínu.Prečo luxusný? Asipráve kvôliu tejto flexi 7"EP prílohe, čo je fakt super nápad, ale netuším ako to celé klapne na tejto scéne. Znie to zle čo? Ale je to tak.
 Na toto flexi prispeli ZEMĚŽLUČ (toto je true punk vy kokoti) ,dvoma skladbami "Ve světle pravdy" a "Mám pocit". Klasický punk s inteligentnými textami. proste za tie dlhé roky , presne toto od nich každý očakáva. Super!
GRIDE sú už predsa len bližšie k môjmu srdcu. Dve pecky z toho jedna koverka od Brutal truth "Kill Trend suicide" a jeden nový song "Přízraky Minulosti", kde Gride kombinuje už celkom slušné math core riffy s Inyho HC vokálom a Čertovými grindcore bicími. Pecka!
Ako nápad fanzin s týmto Ep je vcelku luxusný, takže až chcete mať doma niečo čo je zároveń celkom punkové a celkom luxusné, tak do toho! Už len kvôli tomuto EP-)
-Lepra-

Žiadne komentáre: