DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 27. marca 2016

GAMBATY fanzine

Klasické fanziny, nikdy neumrú. Vždy sa nájde nejaký fanatik, čo svoje našporené šušňe, vrazí do vopred nevýnosného biznisu, ale na duši bude mať ten príjemný pocit a v žalúdku to správne chvenie, že niečo prospešné urobil pre to, čo miluje. Toto je živý príklad toho.
GAMBATY je klasický fanzin, ktorýá nájdete v každej knižnici nejakého squatu. Obsahuje pár rozhovory, recenzie (knižné, hudobné) a v neposlednom rade tvorbu neznámých básníkov. Tajnička, nadľahčený humor, proste žiadne kázania cez kopirák a heslá okopírované z tých správných kníh. Tento človek proste ukázal, toto som ja a môžeš s tým súhlasiť, alebo nemusíš. Čo by som vyzdvihol, je rozhovor s protagonistom projektu KLUB v Košiciach , ktorý ale dodal neúnavný Adrik a čo som zase nepochopil, je priložené miniCD s nejakým hlukom. Neviem čo to je a neviem to ani dopočúvať.
Až chceš skúsiť niečo na dnešné časy nezvyčajné, ale niečo čo bolo v devedesiatych rokoch celkom bežné, tak skús!
lachwaty@gmail.com
-Lepra-

Žiadne komentáre: