DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

sobota 3. októbra 2015

SYKY ,LIVE 1996 - 2014 kniha

V celku ojedinelá záležitosť na tejto scéne a ako aj čas ukáže, celkom prospešná. Väčšina ľudí snažiaci sa mapovať scénu extrémneho HC, sa nachádza na webe. Lenže ako Rostas predpovedal, raz Vám ho židoboľševickonacionalistickofašistické rodiny vypnú a čo potom? Ostáva Vám len kniha!!!
No a čo je krajšie na tom, ako sám opustený na sklonku 70 tky v smradľavom domove dôchodcov ráno, ako mrzutý impotent, ktorému práve vyniesla sestra rannú moč, sadnete pod okno a vezmete do trasľavých rúk, práve túto knihu a začnete spomínať! Budete si vravieť,
bože to boli šialené roky. Skákal som z podia
mal som kapelu, ktorá nikdy nechcela preraziť.
Nemali sme cieľe, len rebelovať a poukazovať na
chorý systém v ktorom sme žili. Stretávali sme sa skoro každý týždeň tý istý ľudia na tých istých pódiách na tých istých kapelách. Bolo to nádherné, až kým nás ten systém nezomlel.

Kniha obsahuje plno fotografií ,plno kapiel, ktoré sa pohybovali a pohybujú ešte stále na scéne. Všetko zachytené na podiu, takže toľko spotených a nasratých chlapcov/dievčat  vrieskajúcích do mikrofonov a toľko šialených grimás od gitaristov, len tak ľahko už nikdy neuvidíte. Trocha som nepochopil sice fotku napr. Slayer a pravdu povediac, čakal som aj viac starších fotiek, ale na druhú stranu chápem, že proste vtedy sa išlo ešte na film a tie fotky boli fakt nekvalitné.
Každopádne až v spomínanom domove dôchodcov si niekto pozrie túto knihu, tak Vám povie len jedno. Žil si na šialenom mieste a v šialenej dobe!!
-Lepra-

Žiadne komentáre: