DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

sobota 10. októbra 2015

STHENO / GRASSROLL split 7"EP 2015 (Kooperácia)

Dvakrát Grécko na jednom splite. Aspoň kapely tam fungujú v pohode, veď na dostatok negatívnej energie sa sťažovať asi ani nemôžu v týchto časoch.
STHENO hrajú taký metalickejší grindcore. Metalickejší hlavne kvôli zvuku, dvojkopáky, mur mur, ale na druhú stranu gitary len tak rúbu jeden punkový riff za druhým, takže celkom veselá a vôbec neobvyklá kombinácia štýlov v tomto smere. Celá ich strana, texty, sú venované Bosnianskému vojnovému konfliktu.
GRASSROLL už hrajú priamočiarejší, punkový grindcore. Bez zbytočných zastávok, to rúbu a škriekajú jedna radosť. Až posledná skladba "Carved Morality" prejde do nefalšovaného sludge core. Nič prevratné, ale za to kvalitné a hlavne neznáme kapely pre väčšinu. Tak sa snažte tú chybu napraviť!
-Lepra-
STHENO
GRASSROLL

Žiadne komentáre: