DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

streda 16. októbra 2013

SHORT FAST & LOUD fanzine # 27

Jeff a Athena pripravili ďalšie číslo kultového punk / hardcore / grind plátku s príznačným názvom krátko, rýchlo a hlučne. V  klasickom A4 formáte s čiernobielou jednoduchou grafikou sa skrývajú rozhovory s power violence legendou Infest a ich mladšími kolegami Backslider. Samozrejme nechýbajú klasické top tens, stĺpčeky, a kopa recenzií, (napríklad aj na slovenské nahrávky Idiots Parade, Roxor, alebo Kitt / Vocatio Interna) no a niekoľko posledných strán sú ako vždy reklamy. Aj do tohto čísla prispeli okrem známej dvojice aj nejaký ďalšie nemenej známe postavy americkej scény. Obálku zinu zdobí fotka basáka/speváka z Acrostix. Až nemáš komplexy z angličtiny tak je tento zin pre teba povinnosť!!!!
-Jan IP-


1 komentár:

radokaz povedal(a)...

Jano je asi príliš skromný tak to musím dopísať ja: Idiot's Parade "R.I.P." 5'Ep skončilo v tomto čísle v Jeffovom top tene !!!