DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

pondelok 7. októbra 2024

CRIPPLED FOX / CHARLIE TANGOS split 7"EP 2024 (kooperácia)

 

Maďarský CRIPPLED FOX sú zjavom na ich domácej scéne.Ako keby popierali tú zabehanú izoláciu Maďarských kapiel a veselo si behajú po svete, vrátane Ameriky na turné.Vydávajú jedno splitko za druhým, proste idú ako správne namazaná kapela, ktorá ako rýchlo hrá, tak aj funguje. Hudobne je to stále ten thrashcore, polminutové sekanice , kde sa kladie dôraz na energiu, presne tak,ako to robili prvé HC kapely. Všetko zhmotnené to 30 sekúnd.Rýchlosť, energia a dvojstrofový text. Skladby znejú,ako keby len začínali a vzápätí končia. Výnimka je snáď song "Cofee And Sunset" , ktorá má minutku a pol a je fakt podarený kúsok na záver. Už ako sme si zvykli za tie roky od nich, tak tu máme energický mix starého Thrashcore/ Hardcore s uvrieskaným vokálom a poriadnou dávkou energie.Ako vždy ,dobré!

CHARLIE TANGOS je pomerne mladá Škótska kapela, ktorá má na konte 3 nahrávky. Ich strana je zvukovo už je o stupeň nižšie a zámerne to znie takto a hlavne spev znie, ako keby spieval do vankúša. Hudobne je to to isté, krátke songy plné energie starej školy thrashcore. Dôraz sa aj tu kladie na energiu, ktorá ako aj u C.F. , trhá parkety.

P.S.: až miluješ rannú školu thrashcore v podobe kapiel ako Criptic Slaughter a prvé D.R.I., tak toto je pre teba. Stará škola nehrdzavie!

-Lepra-

CRIPPLED FOX bandcamp

CHARLIE TANGOS bandcamp

DRINKI´N BEER IN BANDANA Rec.

Žiadne komentáre: