DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

piatok 7. júna 2024

LICKSPIT / NEGATIVE PATH split MC 2024 (Šváb Records)

 

Šváb vydáva kazetovú verziu  tohoto splitka, ktorý vyšiel aj na asfalte. Stretli sa tu dve kapely, ktoré trocha sú žánrovo v iných škatulkách,ale sú na jednej palete a čo je hlavné, tak zmysel oboch kapiel je, že sa rozhodli vzdať hold starej škole ich štýlu.

LICKSPIT je Česko-Slovenský projekt (Skulda a spol. z Boiling Point,Carl Gut). Rozhodli sa vzdať hold prapočiatkom fast core štýlu. Presne v momente, keď meteorit dopadol na zem. Má to silu, šťavu, energiu a zničí to všetko. Krátke výbuchy, punková dravosť a intenzita, občas klepačky, urevaný vokál, zborové refrény,songy do minutky,proste fast core so všetkým,ako sa patrí.Texty sú v Slovenčine a celkom ma zaujal text "Merchcore". Fakt trefa ! Hudba sa dobre počúva a má to skvelý zvuk.Tu nie je ani čo vytknúť.Takto sa to robí, do havkovej mamičky! Šilty hore, skejty do rúk, bandana na obočie a ideme na to!!!

NEGATIVE PATH je Sicílska Hradcore/Punk úderka, ktorá tu predvádza ten klasický ranný hardcore/punk, ktorý nasrate ide za svojim cieľom ,ako politik za úplatkom. Nedávajú ti vydýchnúť ani na sekundu. Minutové, nasraté punkové odtrhovačky s poriadným revom. Trocha raw zvuk ako sa patrí a na koncerte toto musí fungovať vždy zaručene!

P.S. Až chcete výlet k velkému tresku, tu je jedno splitko!

-Lepra-

LICKSPIT bandcamp

NEGATIVE PATH bandcamp


Žiadne komentáre: