DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

utorok 12. decembra 2023

REEKING CROSS / SANGRE DE IDIOTAS split MC 2023 (SSGC)


 Táto nahrávka dvoch raw grindcore kapiel, pôsobí,ako keď hodíte kameň do okna a zmiznete. Má to rovnaký efekt,akurát, že zostane po vás kopa bordelu. Minutáž je asi 2,5 minút na jednu kapelu. Už len pre tento fakt si to kúpte,lebo toto je najmenšia minutáž, akú sú firmy ochotné skopírovať na kazetu!

SANGRE DE IDIOTAS si idú svoje v overenej klasike a nahrávka je fakt kvalitná a ten bordel , má aj hlavu aj pätu. Totálny grind/noise, ako zo starej učebnice. Overená klasika. Nestačí, že chlapci už majú s ich projektom Sedem Minút Strachu jedno splitko s Reeking Cross, urobili si ďalší split.

REEKING CROSS je raw grind projekt ľudí z kapiel ,ako Enemy Soil,Erectile Dementia a hrajú intenzívny, garážový grindcore výplach v podobe dvadsať sekundových výterov ubehne skorej, než si sadnete do kresla. Dobrý chliev!

Zosumarizované a podčiarknuté. Grindcore, ako zo začiatkov 90 rokov. Až sa ti tá doba páčila, toto je pre teba. Krátke, rýchle, hlasné!!

-Lepra-

SANGRE DE IDIOTAS

Žiadne komentáre: