DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 1. augusta 2021

CONVULSIONS / INSECT TERROR split 7"EP 2020 (Kooperácia)

 

Jaj,ďalšia mňamka. Španielsky CONVULSIONS si už vydobili celkom slušné meno na grindcore scéne. Ani sa neni čomu čudovať, lebo drhnú, fakt dobrý, kvalitný old schoolový grind, ktorý je ťažko reznutý punkom. Dve polohy spevu, murmur a škrekot sa vzájomne doplňujú, čo je predsa v grindcore niečo ako jing-jang. V kuse len vraciam ihlu na gramci späť a púšťam si to znovu a znovu. Parádna nahrávka!!

Nemecký INSECT TERROR už znie omnoho  viac raw a ich muzika je čistý grindcore. Náhul, rezavý zvuk a recept,krátko,rýchlo,hlučne, tu funguje. Ináč  neviem či je to schválne,ale znejú fakt rozladene. O to väčší pocit bordelu máte z tejto nahrávky, ktorá už občas zasiahne až na hranice noise core. Výborný obal a skvelá fotka kapely vo vnútri.

Grind Or Die!!!

-Lepra-

CONVULSIONS

INSECT TERROR

Žiadne komentáre: