DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

piatok 6. augusta 2021

MR. NICE AND MR. BEAUTY / USNU? "Golden Shit" split MC 2021 (Noise Mafia)

 

Hluk môže pokračovať. Mr. Nice and Mr. Beauty je klasický noise core projekt basa/bicie. Na tejto kazete sa nachádza viacej matrošov, ktoré už vyšli ,ako split 7"EP s Sedem Minút Strachu alebo split 7"EP s Kazehito Seki. Recept je v tomto prípade celkom jasný, vezmete nabustrovanú basu a spolu s bicmenom improvizujete. Prestriháte to intrami a na svete je celkom raw noise core, ktoré vďaka tým intrám, neznie, ako jedna masa hovien. Takto to budí dojem, že to má hlavu aj pätu. Je to raw, čiže zdravé pre uši a myseľ!

USNU? je klasický harsh noise projekt a na tejto kazete nájdete live session , ktoré je rozdelené na tri songy. Opisovať produkciu škatuľky harsh noise je proste absolútne nezvládnuteľné. To ešte nedokázal nikto. Je to skôr o pocitoch a hlavne je to o live prevedení, kde toto funguje a jedine na koncertoch to dáva zmysel. Tu jeden koncert je zachytený.

 Zaujímavý je obal a aj zlatá kazeta, ktorá ladí s názvom nahrávky.

-Lepra-

MNAMB bandcamp

USNU? bandzone

Žiadne komentáre: