DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 26. decembra 2019

MESRINE "I Choose Murder" 12"LP 2019 (Uranium Overdose)

Nech vás nemýlia tie roky. Toto je album od Kanaďanov z roku 2005 a vyšiel len na CD a Slovenský label sa rozhodol, že ho zväčšniť aj na vinyle. Obal je pravdaže úplne nový a povedal by som, že ale na 100% zapadá aj do muziky. Ako? Je tak old schoolový , že už viac ani nemôže byť. Presne, ako muzika MESRINE. Ako keby som sa katapultoval na začiatok 90 tich rokov. Vtedy sa hralo presne takto. Možno novodobému grinderovi bude vadiť vokál, ktorý je naše pomery fakt nudný.Dookola ten istý postup, tá istá hladina a občas máte pocit, ako keby ten spevák ani nepočul muziku.
Nuž takto sa hralo voľakedy. Muzika je vyklepávačka, od začiatku až do konca s občasným stopom, keď sa prejde do stredného tempa,ale väčšinu času klepú rezne jak divý.
Dokopy 20 songov, ktoré sú vďaka vokálu,ako keby na vlas rovnaké.Po čase, keď to už budete viac drviťdo seba, pravdaže zistíte, že tomu tak nie je,ale ten prvý dojem je dosť Nuda.
Je v pohode, že to vyšlo aj na vinyle, viem že moja ihla tento asfalt moc škriabať nebude,ale budiž.
-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: