DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 8. decembra 2019

CRIPPLED FOX "10 Years Of Thrashing" one side 7"EP 2019 (kooperácia)

Táto Maďarská kapela už oslavuje 10 rokov svojej existencie a pri tej príležitosti vydali chalani, tento, jednostraný vinyl, ktorý obsahuje 5 zásekov.
Kapela už prešla aj poriadnym kolotočom personálných zmien, ale muzika zostávala stále tá istá a to je fakt dobre! Jedná sa o fakt prahistorický crossover thrash. Taký, čo nám v 90 rokoch mixovali napr. Suicidal Tendencies,S.O.D.,D.R.I. To je, že si zoberete základ thrash metalu a do neho namiešate Hardcore, punk , pridáte grády a nahrávka je hotová. Zvukovo je tento materiál, trocha garážový,ale stále má v sebe poriadnu dávku energie. Navyše intro je to isté, čo použili Lawnmower Deth na albume "Ohh Crickey...", takže malá spomienka , na moju oblúbenú kapelu.
Keď miluješ spomínané kapely, tak si šiltovku otoč hore, nasaď šatku, vytiahni kockovú košelu a pome do toho! MOSH OR DIE!!!!!
-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: