DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 20. januára 2019

WAR // PLAGUE "into the Depths" 12"LP 2019 (Phobia/Organize and Arise)

Metalického crustu nikdy neni dosť! Táto sebranka z Minnesoty drtí klasický crust/punk/metal. Existujú už od roku 2009 a na konte majú stabilnú dávku nahrávok, tak ako sa patrí na tieto kapely.
Muzika je vraj pre fanúšikov Axegrinder, ale ja som tu okrem naechovaného spevu, ktorý sa fakt podobá, nič iné nenašiel. Je to taká zmes všetkého a každej školy a štýlu, ktorý sa kedy mihol na Crustovej scéne. Zobrali si z každého niečo a zahrali to po svojom. Ako keby ste nahádzali do mlynčeka na mäso  Doom, Wolfbrigade,Axegrinder dokopy a výjde vám toto.
Každopádne je to, až to vyhúlíte poriadne, poctivá dávka crust-u. Poriadny metalický zvuk, dvojkopáky, naechovaný vokál, punkový rytmus a vojnové téma. Toto vždy bude fungovať a nemalo by tomu byť ani teraz ináč. Pri treťom počúvaní platne, už dupocete do rytmu a chytľavé refrény sa vám pomaly ukladajú do mozgu. Nemôžem nič vytknúť,len pochváliť poctivo odvedenú prácu!
Skvelá nahrávka!!!
-Lepra-

BANDCAMP
PHOBIA RECORDS

Žiadne komentáre: