DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 7. októbra 2018

NIČITEĽ / ZOZOO split 10"LP 2018 (kooperácia)

Super , že sa takto dokážu poskladať kamoši a vydať takéto veci. Toto si fakt zasluhuje poklonu. Ale myšlienky DIY sú stále nažive a to je hlavné. nahraj a vydaj si to sám.
NIČITEĽ je nihilistický sludge/HC s temnou black metalovou atmosférou, akú dokážu naozaj vystrúhať len black metalové avantgardy z Nórska. Nemusíš bývať na chladnom severe, aby si dokázal byť, zadumaný,chladný, netradičný,melancholický. Stačí ti na to aj Spišká Nová Ves.
3 skladby, dlhšej minutáže, ktoré sú prešpikované vybrnkávačkami,pomalým tempom, uškriekaným vokálom. Posledná vec je coverka od kapely z druhej strany a takisto aj ZOZOO si zastrúhali jednu coverku od Ničiteľa. Ináč práve tie gitarové noise party v cover skladbe "Národ Kokot" ,znejú fakt super temne.
ZOZOO sú z Martina a vržú, totálne nasratý punk/HC s raw zvukom a tiež nechodia na Martinské lúky ovoniavať kvetinky a tváriť sa veselo. Skladby ako "Nech Zdochne Všetko" , "Po Pohrebe Býva Kar" , určite elán do nového dňa vám nedodajú. Ale presne takto si myslím, že by to malo vyzerať. Nasrato, hrubo,agresívne a rezať všetko ako cirkulárka!
Podľa mňa na Slovenskej scéne, absolútne neotrelé, originálne dielko! Až to niekde nádeš u dílerov neslušnej muziky, neváhaj a podpor! Obal na parádu a zaujímavosť je aj rozdielna rýchlosť na oboch stranách asfaltu.
-Lepra-

NIČITEĽ
ZOZOO

Žiadne komentáre: