DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 30. augusta 2018

JACK "Neurosis" 12"LP 2016 (Kooperácia)

Týto Maďarský vytrvalci, toho moc nevydávajú,ale stále tlačia svoju káru, neunavne a plný nadšenia a to u mňa vyvoláva až obdiv k nim. Priznám sa, že ich Grindcore bol pre mňa, síce dobrý,ale vždy som mal pocit, že tomu ešte niečo chýba. Vydať full album v štýle grindcore si vyžaduje odvahu a hlavne výzvu. No a JACK sa s tým popasovali na jednotku. Fakt som zostal prekvapený, lebo ich muzika má úplne parádny ťah na bránu, nepoľavuje, stále tlačí dopredu a stále je intenzívne,aj keď klepačiek tu zase až toľko nie je. Umne miešajú dokopy punkové riffy , death metalové gitary, grindcore bicie s fakt intenzívným spevom, ktorý nie je nudný a strieda sa škrekot s murmurom. Dokopy tu nájdete 19 skladieb, ktoré ale že vôbec nenudia. fakt to ide ako jazda vo vymastenej vani. Na záver, ako to už po intenzívnom výkone, zaznie aj industriálny song "Neurosis" , ktorý mi dosť pripomína industriálne úlety Napalm Death.
Texty sú teda až umelecky punkové, rýmujú sa a viem si ich predstaviť v nejakej Maďarskej punk kapele. Je to na škodu, lebo tu im nerozumiem nič.No a poklona aj za to, že sú v rodnej reči (preklad do Angličtiny je v booklete) a sú parádne.
Sčítané a podčiarknuté, máme tu do činenia s parádnym grind albumom. Vyskúšaj, fakt neoľutuješ!

-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: