DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 30. augusta 2018

DISSEKERAD " Môkret Tilltar" 12"LP 2018 (Phobia Records)

Čo sa stane, keď sa vo Švédsku zídu, starý matadori dis beat/punk/crust scény, ktorý hrajú každý už asi v 5 kapelách? No predsa založia 6 kapelu!!! Takto to je aj v tomto prípade. Ostrieľaný harcoši, ktorý hrajú asi vo všetkých známých a neznámých  kapelách (spoznal som len bubeníka z Avskum) a rozhodnú sa, že žiadne vybrnkávačky, pomalé veci, dobre znejúci metalový zvuk, pošlú do riti a začnú predvádzať štýl punk/HC/d beat/crust, presne odtiaľ, odkiaľ pochádza. Od úplných koreňov. Pri počúvaní tohoto albumu (na 45 ke 12 palec, letí ako víkend), máte občas pocit, či ste nedali náhodou na platňomet, nejakú starú škandinávsku punk/crust kapelu, zo začiatkov 90 rokov. Presne tak znejú DISSEKERAD. Špinavo, nasrate, agresívne. Znejú tak staro, ako akým aj sú. toto proste musíš mať v krvi, mladý sa utápajú v dokonalosti,ale každý zabúda na energiu a nasratosť. No a keď to potrebujeme, tak vždy siahneme po starej kapele a v tomto prípade aj po novšej kapele, ale so starými figurami.
Tento album je vlastne repress , kedže tento materiál vyšiel už v roku 2015. Keď holduješ škandinávskemu, špinavému pun/crust/d beatu, toto je jeden tuti tip!!
-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: