DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

sobota 25. augusta 2018

MEDICATION TIME / MENTAL TENSION split 7"EP (Analog Freaks/Badluck Rec.)

waw!!! To ma poser. tak toto sú kapely, ktorých na Slovensku chýba, ale že poriadne veľa. Viem, že po garážách sa o niečo ,niekto pokúša, no ďalej to nedotiahnú. No a tu hneď dve pecky na jednom splite.
MEDICATION TIME už majú za sebou kazetu, ako debut a teraz toto je ich druhý nosič. Pritom kostru kapely, tvorí ostrieľaný bubeník Fog (nie Willy), ktorého si môžete pamätať z grindového MIzaru. Ja nevravím, že Mizar bol zlý, ale toto je pecka. Pravdaže od grindcore sa posunula muzika k powerviolence (áno to je ten štýl, čo na Slovensku hrá asi jedna kapela -))))) A je to powervilence ako remeň na štýl Crossed Out. Sekanice, polmalé riffy, vypalovačky, parádne naechovaný urevaný vokál a to všetko v pár sekundách na štýl starých dobrých powerviolence kapiel, ktoré vyučujú v školách. Príjemne som prekvapený, len tak ďalej chlapci!!! Dobrá práca!
MENTAL TENSION sú z Trenčína a tý nám zase predvedú poriadnú dávku old school HC. Po menšom ,klasickom rozjazde, aké boli charakteristické pre staré HC kapely, Vám predvedú krátke, výbušné songy, ktoré zabrúsia občas aj do grindcore klepačiek. Tiež poriadny zvuk a zaujímavo zastretý vokál. Má to šťavu a energiu. paráda.
Som fakt príjemne prekvapený a u mňa zatiaľ top split sedempalec na Slovensku!
-Lepra-

MEDICATION TIME
MENTAL TENSION

Žiadne komentáre: