DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

pondelok 8. mája 2017

IMMORALITY "Live Memoriam 2016" CD 2017 (Vlastný náklad)

Sympatické na tejto formácii je to, že proste z nich cítíte, že hrajú pre radosť a serú na zaužívané pravidlá, nejaké méty a cieľe. nechcú modré z neba, len poriadne vytrepať gebuľu a je to. Presne aj tom duchu je táto nahrávka. Jedná sa o Live záznam z festivalu "In memoriam" a dosť netradičná forma, že si ako debutové CD zvolí kapela práve live záznam. Ale zase na druhú stranu, tento live záznam kvalitou vydá rovno za štúdiovku, veď ju majstroval Bibo z Vomitorsoundu, takže kvalita je zaručená.
Na CD nájdete ich full koncert s 12 piesenkami v celkovom čase 53 minút, čo je celkom dosť na koncert nie? Navyše nás obštastnili aj coerkami od Root (Hřbitov), celkom trefne tu nazvaná skladba , ako "Cinter" ,potžom song "Piraňa" od Exodus a úlet od disko skladby "Eye Of Tiger" od Survivor, prerobenej na metalovú podobu. A ako by som zhrnul ich muziku? Vždy si vravím, že kapelu spoznáš podľa toho, aké coverky hrá. V prípade IMMORALITY to sedí na milion percent. Vezmite si Root, ktorý prezentuje primitívnu, drevnú stránku kapely. Exodus zase ich dravosť a energiu, no a Survivor zase ich zmysel pre humor.
Podľa ich vyjadrenia hrajú mix všetého možného od death/thrash/HC až po grind. Čo je v podstate aj pravda. Prekvapujúco dobrá nahrávka, na ten fakt , že to Live záznam, takže proti tomuto naozaj nemôže nikto remcať. Trocha odfláklý obal (hlavne vnútro)  a jediné čo nechápem, je, že prečo sa kapela dala touto nahrávkou zaregistrovať pod SOZA?? tomuto fakt nechápem!
Skúste to! Zoženiete na koncertoch kapely.
-Lepra-

BANDZONE

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

pre objasnenie cd a SOZA.na albume sú 3.covery od ROOT,EXODUS,časť hitu od SURVIVOR.Aby sme to mohli dať na CD,museli sme osloviť SOZA o povolenie mať na CD covery a všetky tri kapely a tieto songy sú registrované v databáze chránených hudobných diel,čo znamená,ak by sa dostalo cd do"správnych"rúk,tak by mohli nastať ťahanice a pokuty za nelegálne použitie duševného vlastníctva zmienených kapiel.Ich nápad,songy v našom podaní sme si jednoducho zacvakali,peniažky odišli na kontá zmienených kapiel a to je všetko.Immorality ako kapela nespadá pod"ochranné krídla"SOZA ani inej"agentúry",nemáme teda my ani organizátori koncertov žiadny problém.Ako kapela nie sme registrovaný,len CD je zaregistrované preto,že ak by nás niekto niekedy obvinil z "krádeže"zmienených songov,tak to tak nie je,má smolu,odíde z dlhým nosom a našu kapelu nepoškodí,ani jej neuškodí,zaplatili sme si songy,sú pod registračným číslom,ktoré je vlastne povolenie.Legislatíva,zákony tohto ako aj každého štátu sa len stále pritvrdzuje a naozaj, zachvílu sa bude cvakať aj za vysraté hovno...čo s tým spravíme?no nič a to je realita dneška..Demokracia,časť songu od IMMORALITY:"Náš systém demokracie je super,keď si sviňa tak hrant je aj tvoj,keď nie tak máš smolu,tak skloň hlavu,drž hubu a makaj!Ozaj super systém demokracie....Kurva..."
Victor Destructor