DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

piatok 10. januára 2014

ZLOZVUK SOUND SYSTEM "Daemonus Daemonum Invocat" CD (Nomad sky Diaries)

Z.S.S. je temný industrial/ambient projekt, ktorých je na svete zopár tisíc. Naštastie ZSS patria k tým počúvateľnejším veciam, ktoré si viete vychutnať jedine v polotemnom koterci vášho domova. Celá nahrávka vznikala vlastne live v roku 2012 na ilegálnom feste Mariacsalád. Pár slov by som utrúsil aj k tejto akcii, lebo jeho pokračovania som sa chcel zúčastniť aj ja, lenže sa už neuskutučnilo.O čo išlo? Mariacsalád je opustený kláštor na juhu Slovenska, ktorý dostala cirkev späť v reštitúciách a ako 80% objektov, proste nechala schátrať a rozpadnúť a zarásť lesom a miestny obyvateľia neďalekej dediny si z nej urobili požičovňu stavebného materiálu a mladý zase miesto, kde môžu robiť všetko to,čo by nešlo robiť pod kamerami dedinských námestí. Celý kláštor vyžaruje magické, temné posolstvo a nachádza sa mimo dosahu turistov. Partia nadšencov a milovníkov industrialu a iných podobných štýlov si vybrala toto miesto ako miesto, pre ďalšiu, ilegálnu akciu. Vyčistili okolie od burín, kríkov, pozbierali asi 20 vriec odpadkov a v útrobách kláštora uskutočnili mini festival. Klasicky na agregát. Po skončení festu spomínaných 20 vriec odpadov odniesli na miestnu faru, pod ktorú tento kláštor spadá a vyložili všetky vrecia pred kostol s odkazom, odkiaľ pochádzajú. Sympatické! No a stalo sa to, že niektorá z cirkevných mládežníckých organizácii, miesto toho, aby so španielkami chodili vyplakávať na púte, sa toho chytila a vyčistila, komplet celý areál. Síce už neskoro, ale predsa a tak celá akcia nevyšla do prázdna.
Pochváliť ešte musím samotné, nápadité zabalenie CDčka (čo je v prípade tohoto vydavateľstva, dobrým zvykom) a celkovo jeho prevedenie.Paráda! ZSS doslova podchitili zvukovo atmosféru celého kláštora. Temné, opustené, zničené. Presne ako muzika Zlozvuku!
-Lepra-
http://nomadskydiaries.blogspot.sk/2013/11/nom019zlozvuk-sound-system-daemonus.html

Žiadne komentáre: