DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

piatok 26. apríla 2024

RMUT / MR.NOISE AND MR. BEAUTIFUL split MC 2024

 

Pražský RMUT tu majú svoju druhú nahrávku a vyšla vo forme kazety, ako splitko. RMUT tu predvádzajú zmesku špinavých stoner riffov, sludgového tempa a vokálu. Samozrejmosťou sú tvrdé,špinavé  gitary, vleklé tempo, hodné do každej doom/stoner nahrávky a pravdaže texty v rodnom jazyku.Texty plné nihilizmu,ako sa na tento štýl patrí.A hlavne ten vokál je ten, čomu ja hovorím "made in Czech".To dokážu len oni, že to vždy dá nahrávke nový rozmer.Preto mám rád, keď kapely majú vokál v rodnom jazyku. Na ich strane nájdete dve veci, ktoré sú ale spojené v jeden track a má to klasických 10 minút.No jo, co ty o tom víš?....

MR. NOISE AND MR. BEAUTIFUL je medzinárodný noise projekt, ktorý obstaráva neúnavný noise maniak Obstík (USNU?). Je to klasická zmes Harsh noise /Noise core. Na moje počudovanie, je táto nahrávka celkom pestrá,lebo niekedy v takýchto prípadoch sa človek unudí. Tu práve tie vsuvky vo forme hovoreného slova,ale aj nástrojov ju robia o niečo stráviteľnou.

P.S.: Zaujímavá kombinácia dvoch kapiel na jednej kazete.Diametrálne odlišné žánre ,ale fakt je ten, že sme na jednej lodi a to je to podstatné!

-Lepra-

RMUT Bandcamp

Žiadne komentáre: