DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 25. apríla 2024

ANTICHRIST SIEGE MACHINE "Vengeance of the Eternal Fire" 12" LP (Profound Lore records)

 

S black metalom to mám podobne ako s crustom, viacmenej ma tieto štýly nezaujímajú až na pár výnimiek a aj to hlavne z našej Československej scény.

Tu, ale musím urobiť výnimku, lebo aktuálny tretí album Antichrist Siege Machine je, ale že úplne iný level! 10 skladieb na ploche necelých 26 minút ťa zničí a pošle rovno do horúceho pekla! Ako moc sa tomu nevenujem, ani nerozumiem, vraj sa to nazýva aj war metal, ale základ je hlavne vysokorýchlostný grindcore a nie je tajomstvo, že gitarista predtým pôsobil vo floridskej kapele Cellgraft. Čo robí výnimočnou túto kapelu je hra bubenika, neskutočne tvrdá, rýchla a presná. Do toho gitara ostrá ako čepeľ kosy a dohromady so zvieracími vokálmi vytvárajú zhudobnenú ohavnosť ľudskej podstaty. Celá nahrávka je obalená vynikajúcim zvukom, čo sa u black metalu stáva zriedkavo a obal je tiež krásne plnofarebný, zobrazujúci Ježiška v pekelných spároch Satana. Insert je vo forme veľkého plagátu, kde sú z jednej strany texty a na druhej štýlová fotka kapely.

Jasný dôkaz, že aj vo dvojici sa dá rozpútať poriadne peklo!

Album vyšiel na vinyle vo viacerých farebných prevedeniach a takisto na cd aj kazete a u mňa sa určite zaradí do top nahrávok za rok 2024!!!

-Krv Krist-

Žiadne komentáre: