DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

sobota 6. mája 2023

OLD TOMB / TERROR COSMICO split 12" LP 2021 (IIIWIII records)

 

Škoda že nie nový materiál,ale po teší aj toto. Jedná sa o split 12 palec, kde OLD TOMB umiestnili tri skladby z ich debutového dema "Heir To The Cosmic Throne"  z roku 2020. Tri skladby, poriadne špinavého sludge core, okorenené o poriadne dávky stonner rocku a doomu. Už dlhšie tvrdím, že táto kapela by sa vo svete určite nestratila, lebo predstavuje ťažký nadpriemer ,akurát problémom je, že týchto kapiel na tejto scéne je milion. Chlapci však v tomto bahne , kvalitou vytŕčajú  o dve hlavy. Poctivo odvedená práca v dobrej kvalite a človek čo miluje bahenné lázne muziky, tak tu musí chrochtať blahom.

TERROR COSMICO sú pre mňa veľkou neznámou. Jedná sa o Mexickú inštrumentálnu kapelu, ktorá celkom zaujímavo mieša dokopy rôzne štýly a tempá,ale ten základ je sludge a na to nabalili veľkú dávku shoegaze a napríklad posledná vec "Agaosto del 78" je čiste vecička na štýl Batle Of Mice, pravdaže bez spevu a niestami to fakt znie ako napr. Emma Ruth Rundle. Zaujímavá vec a zaujímavá zmes štýlov.

Splitko, ktoré je pre fanúšika OLD TOMB, povinosťou!

-Lepra-

OLD TOMB

TERROR COSMICO



Žiadne komentáre: