DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

streda 8. júla 2020

Nový BURYZONE fanzin.

Právě vyšlo 24. číslo BURYZONE zine.

V něm najdete na 136 stranách formátu A5 rozhovory s INSISTENT (grindcore), IDIOCRACY (power violence), Deadly Storm zine, MURDER RAPE AMPUTATE (gore grind), PURE (grindcore), CHOROBOPOP (pop-punk), Áda (MASSOLA), LUCIFER EFEKT (punk), CONQUESTIO (crust) a PRACH (punkrock/SK).
Dále mini-info-rozhovory s PROLAPSED (death metal), ZATRATA (crust/PL), CONCQUEROR WORM (grindcore/UK), HACK JOB (power violence/UK), EMBRIONAL (death metal/PL), PRASELIZER (gore grind), tour reporty UŽ JSME DOMA Japan tour 2019, BETON Mexiko tour 2017, HIBAKUSHA England tour 2019, cestopisy Maroko 2019 a Thajsko 2016, ankety “Hardcore over 40“ a “Hardcore domovarnictví“ a recenze na ziny, filmy a nahrávky.

V blízké době k dostání u spousty distributorů za 140 Kč.

Žiadne komentáre: