DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

streda 4. marca 2020

SULFURIC CAUTERY "Chainsaws Clogged With The Underdeveloped Brain Matter Of Xenophobes" CD 2019 (Goatgrind Records)

Sulfuric Cautery je kapelka z Ohia, kde hrají proflaklý ksichty místní scény produkující naprosto devastující hyper gore grind ve stylu LDOH. Tímto je řečeno vlastně vše. Americký grind core je totiž zárukou ultra šíleného nasazení, které je vlastní všem americkým grindcorům a ovlivnění poslední tvorbou LDOH zase ujištěním, že doposlouchat celý materiál až do konce, bude vyžadovat silnou lásku pro ten nejhrubší možnej grindcorovej hnůj. Ještě je snad dobrým vodítkem oznámení, že Sulfuric Cautery vydali splitka například s takovými devastačními monstry jako jsou Deterioration nebo Incinerated. Už vám to došlo? Skutečně celých 19 minut a 19 válů není jen taková malina po obědě. Ale pokud vám mozek nevytekl ušima při produkci již zmiňovaných Holanďanů, tak ze Sulfuric Cautery budete mít nefalšovanou radost.
Celá deska stojí na naprosto úchvatném výkonu bubeníka, který kombinuje klasický grind core blast s hyperblastem. Pokud to nedává smysl, pochopíte velice rychle hned ze začátku. Ač se jedná o spektakulární strhující rychlost, stále není nouze o rozmanitost. Jestliže nosíte nasivku I❤️BLASTBEAT, budete v sedmém nebi. Neskutečný výkon. Zpomalení se prakticky nekoná. Samopal/kulomet je doprovázen takřka nonstop dvojitým vokálem, kdy ten hlubší vytváří neprostupné bahno a skoro jakoby zastupoval basu. Vyšší skřek je jakože lehce rozpoznatelnější, ale oba dohromady vytváří totální běsnění, který skoro neustává. Kytaru z tohoto pekla je těžké vydolovat, ale kdo tomu dá víc poslechů, tak ji tam najde. 
Je tu sice 19 songů, ale řekl bych, že oddělit jeden od druhého je ve většině případů nadlidský úkol. 
Celkově se jedná zcela jistě o jednu z nejextrémnějších nahrávek loňského roku a mě nezbývá než smeknout a doporučit všem fanouškům extrémního (gore) grind core. Zároveň je tento materiál nevhodný pro dechovkáře typu Gutalax, CBT nebo Spasm. :-)
Ps. Pokud se budete nudit, můžete si přeložit i názvy valů :-)

-Zbyňa-

Žiadne komentáre: