DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 9. júna 2019

NEEDFUL THINGS / NERVE GRIND split 7"EP 2019 (Agromosh Rec.)

Kupovať si singel od Needful, je vždy sázka na tutovku. Toto proste nesklame. Presne, ako autá starej generácie. Bude to fungovať aj po milion kilometroch.Akurát občas zoškriabete troška hrdze a ide sa ďalej. Ani toto splitko nie je vínimkou. NEEDFUL THINGS sem dali 4 songy, valivého, intenzívneho grindcore. Takto má vyzerať metalicky naladený, intenzívmy grindcore. Kvalitný zvuk, kvalitné výkony a k tomu poriadna intenzita. N.T. boli vždy predstavitelia toho Amerického ponímania grindcore a nie je tomu ináč ani teraz. Absolútna dokonalosť, čo s atýka v tomto štýle. Tu je škoda slov, toto treba počuť!
NERVE GRIND je trojica Amíkov, ktorý na moje prekvapenie, hodne vysokú laťku, ktorú nasadili N.T., hravo ustáli! V dosť momentoch sa tieto dve kapely , na seba podobajú. Obe používajú dosť metalových postupov a hlavne, valivý, mohutný zvuk. Amíci sem natrieskali tiež 4 skladby, ktoré v intenzite o nič nie sú pozadu, akurát majú kratšiu minutáž a to na ich intenzite, ešte aj pridá dosť.
Tu nie je čo riešiť, dve kvalitné grindcore záležitosti na jednom asfalte! Určite vás to nesklame!
-Lepra-

NEEDFUL THINGS
NERVE GRIND

Žiadne komentáre: