DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

utorok 25. júna 2019

DADCARE "s/t" CD 2018 (samovydanie)

A že Slovenská scéna nedokáže prekvapiť! Náš gitarista Libor mi strčil do ruyk toto CD, že naživo táto kapela, seká do živého. A ono nahrávka zo skúšobne, je presne taká istá! Trocha dravší sound, ktorý nikdy v nijakom štúdiu nenahráte, jedine v skúšobni.No a do toho 9 úplných rozbušiek. Hudobne by som to nazval takým mixom metal/HC/punk/violence.No ale ten spev zabíja!!! Ten spev z toho urobí občas momenty, ako keby ste počúvali parádne staré veci ako Charles Bronson alebo letmo Health Hazard. Toto je nadupané a trhá to asfalt. Členovia sú pritom z metal/grind kapiel, ako Pathology Stench/Hecate a Grace Island.
Podarila sa zase jedna dravá, nadupaná, energická nahrávka.Naživo je to vraj rovnaké, tak som zvedavý. Každopádne odporúčam!!!!!
-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: