DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

utorok 28. mája 2019

V/A HLUKOVÁ SEKCE CD compilation (Nomad Sky Diaries)

Kompilačka, mapujúca českú a Slovenskú noise/industrial/experimentálnu scénu. Dokopy tu nájdete14 vecí od rôzných, neznámych ale aj už pomerne známych autorov. Každý track je tu o niečom inom a celkom pestro poukladané songy, ktoré dokazujú len to, že aj v takom štýle ,akým je noise, je priestor na experiment donekonečna. Niektoré veci mi prídu zaujímavé , napr ESM a ich track "Tuřínovci", ktorý je čiste robený,len zo zvukov, ktoré opustia, len ústa. Moc zaujímavá vec.
Rôzne harsh noise veci, moc nerieším. Projekt COUNT PORTMON je tiež o niečom podobnom, keď do noise zakomponovali aj klasickú hádku. SKLO je tiež zaujímavá vec , spolu so sprízneným saxafonom. Záverečná ÚNAVA MATERIÁLU je tiež dobrá náladovka. Nájde si tu každý niečo, kto miluje noise core. A tu je naozaj z čoho vyberať.
Neváhaj, lebo kazety sú už vypredané a CD vyšlo len v 67 kusovom náklade v dvd obale. Zaujímavá kompilačka!
-Lepra-

NOMAD SKY DIARIES

Žiadne komentáre: