DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 19. mája 2019

SQUASH BOWELS / PARRICIDE split 7"EP 2013 (Fatass Rec.)

Dvakrát Poľsko a Parricide si to tentoraz rozdali s ďašou gore grind legendou.
SQUASH BOWELS tu majú dve skladby, vysokokvalitného gore grindu, zo starej školy. Ten zvuk proste zabíja všetko dookola a ešte aj vytrhne asfalt v okruhu kilometra. Songy nahraté ešte v starej zostave s gitarou od Andyho (ex-Damnable). Druhý song "Infusion"je čistý tupa tupa hit, akurát, že vznikal v dobe, keď ešte to nebolo v móde. Je to len parádny odkaz na starých Regurgitate/Gut.
Absolútne tieto skladby valcujú všetko živé!
PARRICIDE tu majú tri skladby z čoho je jedna coverka, práve od spomínaných Regurgitate. Znejú tu omnoho grindovejšie a aj zvuk je viac hustejší. Stále je to ale, ten old school, ktorý už nové kapely nebudú vedieť nikdy hrať. Dokonca aj bubeník zatrieskal na kravský zvon.
Dve staré kapely, hrajúce starý gore grind, ktorý milujem! Nie je čo viac o tom kecať!
-Lepra-

PARRICIDE
SQUASH BOWELS

Žiadne komentáre: