DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 19. mája 2019

BOMBS OF HADES / SUFFER THE PAIN split 7"EP 2013 (Doomentia Records)


BOMBS OF HADES sú Švédi, hrajúci taký mix rock ´n´rollu, death metalu, punku a crustu. Najviac mi pripomínajú krajanov Driller Killer, akurát, že tu ten spev je viac na hrane, kričím/jačím. Zvuk je parádny, to je už samo o sebe prirodzené, pri týchto kapelách. Dve skladby z ktorých druhá "Can´t Get Enought" má len jeden riff!! Ale predtým, než by mala liesť na nervy, je ukončená. Zaujímavý mix, na ktorý sme si už zvykli od Škandinávských kapiel. Príde mi to, ako keby ste skrížili Motorhead/Venom a dali tomu rezavý Švédsky zvuk a rýchlosť hodili na 45 ku.
SUFFER THE PAIN sú tiež Švédi a znejú ako kopírka dnešného Darkthron-u. Punkový thrash metal, škrekľavý vokál, výškový zvuk. Tri skladby ako z ranných čias, úsvitu thrash metalu. Príjemná exkurzia do minulosti,alebo až miluješ dnešnú tvorbu Darkthron, je to pre teba!
-Lepra-

SUFFER THE PAIN

Žiadne komentáre: