DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

pondelok 22. apríla 2019

THE KARMAKUMULATOR / GEN 26 split 7"EP 2018 (Kooperácia)

Tak toto je jeden z viacerých nahrávok na vinyle, čo si dám rovno medzi záležitosti, bizzardné.
Až neuveriteľných 16 labelov sa spojilo, aby vydalo túto nahrávku ,dokonca aj Guilov FOAD z Cripple Bastards, ktorý je známy, že podporujem noise a hlavne Chorvátsku scénu.
THE KARMAKUMULATOR je projekt, na ktorý sa spojilo sedem Chorvátských noiserov, aby takto vzdali hold starej punkovej formácii SATAN PANONSKI. Nenájdete tu však nič gitarové. Je to čiste atmosferická záležitosť. Počujete tu hovorené slovo v rodnej reči, plné nadávok a do toho vám ide ,až horrorová muzika, ktorú vytvárajú sample, klavír, vrzganie. Taký soundtrack do horroru by som to skôr nazval. Všetko zhustené do jedného tracku. Zaujímavé to je.
GEN 26 je Slovinský noise projekt. Tuto nemám ani o čom písať, lebo keď zle preladíte rádio, tak sa vám bude ozývať presne takýto šum. Sorry,ale toto už nie.
Svojou troškou do tohoto prispeli aj Slovenský label Sky Burial. Až chceš mať nejakú bizardnosť doma, skús toto.
-Lepra-

SKY BURIAL

Žiadne komentáre: