DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

streda 1. marca 2017

HATERS "Promo 2016" CD (samovydanie)

V kusne až luxusne zabalený nosič od tejto sympatickej Šumperskej HC úderky. Všetko pravdaže v duchu hesla, menej je občas viac, vrhli na svetlo podzemia 4 skladbové promo CD. Nechápem,prečo ešte občas niekto používa to označenie promo CD. Moho, to byť regulérny nosič, veď všetky predpoklady na to má.
Hudba je klasický metalický HC, hodne metalového zvuku, poriadne dvojkopáky, 2 minutové chytľavé songy, zborové refrény,urevaný ,nasratý vokál. To je asi v skratke všetko o nich. Má to poriadny potenciál. Kvalita nahrávky je nad úroveň, texty trocha klišovité, ale v rámci normy. Na to že existujú fakt krátko, je to veľmi kvalitná nahrávka. Až si chceš zahjlákať zborové refrény typu "fuck off and die", tak smelo do toho. Hudba sa hodí hlavne do auta a na rýchlu, energickú činosť (práca). Až máš rád klasický metal HC, neváhaj ani minitku.

-Lepra-

BANDCAMP
BANDZONE

Žiadne komentáre: