DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 26. marca 2017

EARSTURBATION fanzine no.1 (A5,76strán)

Vracia sa doba temna. Aktivizujú sa hybernovaný ľudia, ktorý voľakedy tvorili chrbticu Slovenskej UG scény. Vychádzajú fanziny znova, CDčka. Bojím sa však, že pre väčšinu mladých sú všetci týto maniaci (a v tomto prípade maniačka) niečo také, ako keby začali znova vonku chodiť dinosaury. Nevieš ako sa máš k ním správať. Voľakedy boli páni zeme, lenže teraz už sú nemoderný. To je pohľad mladého človeka, čo sa snaží mať rád tvrdú muziku a nemieni za ňu platiť. Chce všetko ihneď a všetko pravdaže zadarmo. To je krutá realita.
EARSTURBATION (kde se prišli na tento nevysloviteľný názov) je vlastne pokračovanie zaniknutého fanzinu Hyberned Childrens Dream.
Vidieť aj zo samotných rozhovorov, že nie sú šablonovité,ale dotyčná osoba sa do tejto muziky a štýlu aj rozumie a každú z oslovených kapiel aj pozná veľmi dobre. A to, že tu najdete rozhovory poväčšinou s takými istými fosíliami ako napr. Embalmer, Putridity,Demilich, Rebaellium,Internal Suffering atď... pravdaže recenzie (trocha málo), live, niečo o pive. Presne takto vyzerali fanziny obsahovo v ich najlepších rokoch. Všetko pravdaže v plnofarebnom prevedení a vo vnútri ešte halda plagátikov. Až mi slza vyhrkla pri tej nostalgii. Trocha škoda, že je zameraný len jedným štýlom, ale na druhú stranu aj chápem, lebo Moony (ktorá to celé spáchala) sa predsa len v tomto štýle vyzná asi najlepšie. Ja jej držím palce, aby to neskončilo tak skoro a nadšenie nevyprchalo hneď po prvom neúspechu. Takže rovné šiltovky a a čapice nastoknúť po nos, briadku učesať a pome na to! Kvííííí
-Lepra-
mail : moony.mokosova@gmail.com

Žiadne komentáre: