DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 8. januára 2012

NEUROPATHIA / PUTRESCENCE split CD (Scrotum Jus Records)

Nenápadné splitko, ktoré som ja poviem pravdu prehľiadol, ale svoju cestu si nakoniec našlo ku mne. Poliakov NEUROPATHIU som vždy radil k tým grindcore kapelám, ktorý sa snažiado gore grind feelingu, zabudovať štipku humoru. No a v neposlednom rade za bicímy sedí môj kamarát ešte z čias turné so Squash Bowels, Radek. Človek by čakal nejaký odfláknutý split,ale som rád, že kapela si drží svoju úroveň stále dosť vysoko a toto splitko je tomu len ďalším dôkazom! Svojich 9 songov sem narvali s takým nadšením, že fakt sa to dobre počúva. Je to vďaka aj tomu až negrindovému prístupu, keď songy znejú ako staré punkové odtrhovačky a riffy sa až zdravo vymikajú zabehaným koľajám! Fakt to nabralo, taký správny groove štýl aj vďaka skoro švédskemu zvuku. Vypočujete si ešte coverky od Napalm Death, Nasum, Carcass a dieľko je dokonalé! Dobrá práca, len tak ďalej!
Kanaďania PUTRESCENCE už znejú o niečo horšie, ale stále je to ešte taký dobrý špinavý grindcore, ale s porovnaním s Poliakmy pocítite aspoň to, že cestovať do Košíc sa dá aj v jedálenskom vozni ale aj v nevykúrenom kupé! Tak si môžete vybrať. 5 songov z toho jeden cover od Terrorizer a máte iziebku vymaľovanú krvou!! Symaptické splitko!!
www.myspace.com/neuropathia
www.myspace.com/putrescence

Žiadne komentáre: