DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 12. novembra 2023

SEE YOU IN HELL "Do smrti a ješte dál" 12"LP 2023 (Insane Society Records)

 

Štyri roky po vydaní albumu "Život ve strachu", prichádza Brnenská, legendárna eskadra s ďalšou dávkou poriadneho raw hc/punku. Táto nahrávka od prvého songu nasadí také tempo, že vám to vyrve mozog z lebky. Tá intenzita, na ktorú teraz vsadili, je vraždiaca. Toto je proste jazda od začiatku až do konca, kde niet prestávky na čúranie. Proste to pusti do gatí, lebo toto sa neprerušuje. Kvalitný zvuk z Davosu je samozrejmosťou ale tu je zahalený notnou dávkou špiny, aby to vyznelo viac RAW. Hudba je klasický dravý ,rýchly Hardcore s urevaným vokálom a s textami, ktoré vedia napísať len ľudia, čo si niečo preskákali v živote a žijú vo východnom bloku. Toľko nihilizmu, beznádeje, zmaru, temnoty ,rúhania, asi nebudete počuť ani v black metale, ako tu v textoch. Pravdaže sú stále v rodnom jazyku a hrajú sólo husle pre celý orchester. Tuto platí to pravidlo, že vokál je ďalší nástroj v kapele. Práve vďaka týmto textom,ale aj celkovej atmosfére albumu, by som tam ešte k škatulke prilepil aj "blackened". Album obsahuje 8 songov, vysoko oktánového raw hardcore s šialeným tempom, ktorý je až netypický na tento štýl. Priznám sa, že po počúvaní som bol normálne unavený. Toto nie je album k vianočnej pohode doma,ale do jazdy na rozjebanej dialnici, v protismere,kde letíte 130km/h a snažíte sa nasrať každého okolo vás. Perfektné grafické prevedenie obalu, je samozrejmosťou a úplne sa ten námet hodí k celému konceptu albumu.

Zapnite si pás, držte šiltovky, lebo toto je jazda, ktorá keď si nebudete dávať pozor, tak vám vyrve hlavu z tela aj s chrbticou! Parádna nahrávka, až chcete počuť intenzívnu, nihilistickú jazdu v hardcore štýle. Výborne,ako vždy!!!

-Lepra-

BAND WEB

INSANE SOCIETY BANDCAMP

Žiadne komentáre: