DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

utorok 25. decembra 2018

PIZZA HI FIVE / NAK´AY split 7"EP 2015 (Psychocontrol/Feel Good Grind Tapes)

Už neexistujúci Američania P.H.F. na jednom z ich mnohých splitov, ktoré stihli napáchať za ich asi 10 ročnú existenciu. tento však vydával (teda spoluvydával) Oťas z Needful Things. A tak že je to nářez, to nám už je jasné dopredu.
PIZZA HI FIVE drhnú nadupaný grindcore , kde ich najzaujímavejšou položkou je spev. Teda strieda sa tu škrekot s takým vokálom, ktorý som počul naposledy začiatkom 90 rokov u death/thrash kapiel, ktoré ešte chceli znieť zrozumiteľne ,ale na druhú stranu už chceli byť brutálny. výsledok je zavýjanie orangutana, ktorý nevie trafiť z džungle von. Nechcem tým povedať, že je to zlé, práve naopak, je to veľmi originálne. Intenzívne s puncom zaujímavosti a originality.
NA´KAY sú tiež Američania a drhnú tiež mega náhul. Grindcore v tej najstaršej podobe s poriadným podzemným zvukom. Odfúkne Vám to príčesok, keď tomu vyhulíte na reprákoch. Dokonca tu nájdete aj cover od Hellnation a práve k nim by som intenzitou aj prirovnal ich muziku.
Až potrebujete prevetrať hlavu poriadnou dávkou intenzívneho grindcore, tu jeden tuti tip !
-Lepra-

PIZZA HI FIVE
NA´KAY

Žiadne komentáre: