DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

pondelok 3. decembra 2018

BLOODY PHOENIX / LYCANTHROPHY / SKUNK / DISTURBANCE PROJECT split 12"LP 2016 (Deep Six/Dead Heroes)

Po tejto fošni som už poškuľovaľ dávno,ale až teraz sa mi dostala pod ruky. Milujem takéto LPčka. 4 kapely, 4 kvalitné kapely, nové songy a poriadna kopa grindcore.
BLOODY PHOENIX asi netreba nikomu predstavovať. Pohrobok legendy Excruciating Terror. Ono mi vždy príde, že zmenilo sa len meno, lebo ten ich štýl zostal úplne rovnaký. To je špinavý old school punk/grind, ktorý ja proste milujem. 5 skLadieb z ktorých je jedna coverka Bella Ciao", hymna Talianských partizánov, už zaznela od desiatok punkových kapiel,ale takto som ju ešte nepočul. K týmto skladbám nemám čo dodať, to je presne moja krvná skupina, špinavé, punkové, grindcore!
LYCANTHROPHY netreba asi nikomu tiež predstavovať. Parádny fastcore plné sekov, zmeny rytmov, dvojhlasu, klepačiek. Tu si zase prídu na svoje milovníci takých Yacopsae a podobných zverstiev. Táto kapela je stávka na kvalitu a zaručenú energiu a  tlaku. 9 krátkých atómových výbuchov n aké sme si od nich navyknutý!
SKUNK z Kanady nám predvedú tú death metalovejšiu formu grindcore. Viac murmuru, kombinovaného so škrekom, pomalejšie tempo, ktoré občas zaklepe ale väčšinou sa drží stredného tempa. Pri týchto kapelách pôsobia ako odych ,aj keď poriadne dávajú zabrať aj oni. Každopádne kvalitka.
DISTURBANCE PROJECT je tiež ostrieľané meno na grindcore scéne. Oni zase holdujú tomu starému odkazu Napalm Death. PorIadne to za krátky čas nasrať do ľudí, priamočiaro, jednoducho ,ale o to intenzívnejšie. 8 songov z čoho posledný je cover od Japonskej legendy S.O.B.. Nemôžem nič povedať, len že waw.
Celkovo celé LP je dôkazom toho, že i pod grindcore sa nachádzajú škatuľky, ktoré skrývajú v každej jednej, kvalitnú grindcore muziku. Až by náhodou ste chceli niekomu ukázať, čo je to vlastne grindcore, tak tu je jeden šľabikár. Nemôžem nič iného, len a len pochváliť! Paráda!!!!!
-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: