DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 12. apríla 2015

KORINTH "sign Of eternal Return" CD 2007 (Construct/Korinth)

Temný ambient, orchestrálne vsuvky. Zhruba asi takto by som charakterizoval tento projekt. Celý koncept albumu je inšpirovaný Nietzscheho konceptom väčšného návratu. Keď celá existencia sa točí v jednom kruhu, ale to už si musel všimnúť aj človek, čo ani len netuší čo je filozofia a meno Nietzscheho mu znie ako meno toho divného profesora z vysokej , kde jeho dcéra chodí. Všetko sa točí v kruhu a to si vezmime len povedzme takú módu, hudbu atd..
Celá nahrávka je súvislý prúd temnoty a hneď vám dokáže za pár minút navodiť , takú správnu temnú náladu, že aj to slnko čo svieti celý deň ako o život sa vám zdá, ako čierna guľa na šedivej oblohe. Na druhú stranu musím povedať, že som  už počul celkom slušné množstvo ambientu a táto nahrávka bez debaty patrí , medzi tie lepšie, čo dokáže Slovenská scéna vypluť! Vyskúšajte si aj vy dodbať váš veselý deň, touto nahrávkou!
-Lepra-
http://bandzone.cz/korinth

Žiadne komentáre: