DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 3. marca 2024

LADY GAZA / DISCOMFORT OF EXISTENCE split MC 2023 (Šváb Records)

 

LADY GAZA sa už pomaly stávajú stálicou Českej powerviolence/fast core scény. Tu nájdete, ako už klasicky, polminutové výbuchy natlakovaného hrnca, ktorému dekel rozjebe, pri každom songu. Proste, dobre a umne skryté atomovky, kde používajú aj punkové postupy, ktoré vyniknú hlavne pri tých dvoch songoch , čo majú viac ako 0,20 sekúnd. Výborný výter mozgu, len tak ďalej!!

DISCOMFORT OF EXISTENCE sú Švajčiarske duo,ktorý produkujú tiež ten istý druh muziky, len tu je viac kladený dôraz na sludge postupy a viac sa hrá pomaly, ako rýchlo. Potom to prejde vždy do výbuchu,ale tú drvivú väčšinu sa brodia bahnom. Songy sú už o ždibilinček dlhšie,ale stále je to pod minutkou.

P.S. Až chceš počuť niečo, rýchle, hlučné, hlasité.Vrhni sa na to!

-Lepra-

LADY GAZA bandcamp

DISCOMFORT OF EXISTENCE

ŠVÁB RECORDS

1 komentár:

Casibon povedal(a)...

Thanks for being a reliable source of guidance and inspiration.