DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 11. septembra 2022

BODYROT "Fleshworks" kazeta (Carbonized Records)

 


Bohapustá vykrádačka Excruciating Terror v tom najlepšom slova zmysle. Bodyrot pochádzajú z Victorie v Kanade, pekné prioceánske mestečko, kde sa nachádza slávny cintorín Ross Bay, z ktorého pochádza kultová fotografia Blasphemy a samozrejme aj 7M$, keď sme tam hrali v pivnici bubeníka Six Brew Bantha. Kto vie či vtedy na tom koncerte nebol náhodou aj nejaký budúci člen Bodyrot?

Fleshworks je 4 skladbová demo kazeta hrubého grindcore so závanom hnilobného death metalu na ploche necelých 8 minút. Neuveriteľný nátresk s poriadne špinavým zvukom, nasadením ako sviňa a zverskými vokálmi. Učebnicový príklad ako sa hrá čistokrvný grindcore. Toto naživo musí zabíjať. Pomalšie rozjazdy sa striedajú s rýchlymi pasážami, do toho 2 vokály, klasika murmur a rev ako zo živočíšnej ríše. Vyhrávky, predohrávky, záseky, klepačky všetko namiešané tak aby ti rozmliaždili mozog a vyvrhli vnútornosti. Moc silná a špinavá záležitosť, u mňa jednoznačne umiestnená v top 10 nahrávok za rok 2022.

Obal klasika čierno-biely s uhorenou mŕtvolou, ktorý korešponduje s názvom kazety má na starosti čoraz viac známejší grafik Tommy Wilson z vancouverskej powerviolence kapely Noose Sweat. O výsledný mastering sa postaral Greg Wilkinson momentálny basák Autopsy.

Kazety vyšli v striebornom, alebo aj zelenom prevedení a o európsku verziu sa postaral Jacek z Grindfather productions.

Odporúčajú všetky mŕtvoly z Ross Bay Cemetary.

-Krv Krist-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: