DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 1. júla 2021

CRIPPLED FOX "In The Name Of Thrash" 12"LP 2021 (Kooperácia)

 

Maďarský C.F. sú celkom zaujímavý zjav na  scéne. Dlhé roky tam existuje celkom silná komunita, milujúca starý Suicidal a D.R.I., ale zatiaľ ani jedna kapela tak dobre nedokázala tú lásku k tej muzike, pretaviť do svojej produkcie,ako práve C.F. Pripravte sa na poriadnu thrashcore jazdu, šilt si vytočte hore, kockovú košelu zapnite len na krku, biele podkolienky a kraťasy sú povinnosťou. Modrá šatka na hlave je pravdaže tiež samozrejmosť! Do hlavy dostanete 23 peciek v podobe krátkých, výbušných songov, ktoré kombinujú prastarý odkaz kapiel, ako D.R.I. a Suicidal T. (pravdaže z rannej tvorby) , pomiešané so súčasnou fastcore tvorbu. Nechýbajú zbory, rýchla punková rytmika a taký, zdravý raw zvuk. Nie je to nahrávka z nejakého štúdia, to by vyznelo moc umelo. Chlapci si to natočili v skúšobni a dodatočne zmixovali v štúdiu a tak to dostalo celkom rúdzi zvuk. A ten sa sem naozaj hodí. Texty balancujú na hrane zábavy a kritiky. Občas je muzika doplnená o krátke intrá, ktoré odľahčujú celú nahrávku. Do toho parádny obal, plný farieb .Moja krv, moja muzika!

Po tých všetkých depresívnych černobielých kapelách je toto ako disco gula . Veselé,pestré. energické, raw. Vyhrň šilt a začni pogovať!

-Lepra-

BANDCAMP


Žiadne komentáre: