DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 20. októbra 2019

JACK / SETE STAR SEPT split advance CDr 2019

Od chlapcov z JACK som obdržal toto CDr, čo je vlastne taká predzvesť split 7"EP, na ktorom by mal tento materiál v tejto podobe , aj vyjsť. Otázne je, kedy a kde, ale tým sa teraz nezaoberajme, veď chlapci tento materiál predávajú na koncertoch aj v tejto CDr forme.
JACK tu nastrúhali 4 songy, fakt kvalitného a parádne znejúceho grindcore. Zvuk je hutný,až metalový a hudba, to je čistá učebnica, ako vyzerá a ako by mal vyzerať grindcore. Spev je trocha sprastený a hodí sa tam. Po zvukovej stránke sa jedná u tejto kapely o absolútny TOP, čo som zatiaľ od nich počul.
SETE STAR SEPT je Japonské duo, ktoré za krátky čas zo seba vysoplilo toľko splitov, že to človek ani nemôže všetko stihnúť! Duo basa/bicie, produkuje klasický, bordeolidný grindcore, kde predpokladám, je to celé založené na improvizácii. No a tento štýl ide Japoncom, jednoznačne najlepšie! Zvuk je poriadne podzemný, no povedzme  o poschodie vyššie, čiže garážový. Dokopy 5 skladieb, ktoré znejú celkom zaujímavo.Počul som už pár splitov od nich, ale tento je  jeden, čo sa týka nápadov, z tých lepších.
Dúfam, že to vyjde aj oficiálne, na vinyle, lebo sa jedná o celkom zaujímavý kúsok.
-Lepra-

JACK

Žiadne komentáre: