DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 8. februára 2018

ISACAARUM "Curbed" 12"LP (Lecter Music agency)

Takže uveďme veci na správnu mieru. toto je reedícia jedného z najzásadnejších albumov už neexistujúcej legendy Isacaarum. Pôvodne tento materiál vyšiel v roku 2000 na CD u Obscene Prod. a svojej vinylovej reedície sa dočkal až po neuveriteľných 16 rokoch. Ale stále lepšie neskoro ,ako nikdy. Nahratý bol v roku 1999 a jednalo sa o vlastne debutový album,keď nepočítame black metalový debut "Die Verwandlung" z roku 1997. Tu sa vlastne týmto debutom zrodil jeden fenomén, ktorý priniesol čerstvý vietor na Českú scénu a z prvopočiatočnéhop ovlyvnenia Impaled Nazarene sa z kapely vykľulo sexuálne komado, plné perverznosti. Dovolím si tvrdiť, že ovlyvnili fakt kopu kapiel, ktoré aj momentálne kraľujú na Českej scéne a to práve vďaka svojej perverznej image. Basovku tu ešte drúzgal ináč Vlakyn (Ingrowing).
Dobrý nápad tento titul, aj keď už bol ľabuťou piesňou vydavateľstva Lecter (aj ked som videl, že znovu sa objavil na scéne) a parádne urobený obal, pravdaže album obsahuje aj bonus v podobe skladby "Perversum mobile", ktorý vyšiel na split kazete s Ingrowing.
Fakt pekná spomienka na túto kapelu, ktorú som ako po ľudskej, tak po hudobnej stránke, mal strašne rád! Takže až chceš vlastniť jeden z míľníkov Českej brutálnej scény, tak neváhaj!!
-Lepra-

Žiadne komentáre: