DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 9. júla 2017

IMMORTAL SOULS fanzine no.28

Ten Juro si nedá pokoj. Rozhodol sa pocestovať v čase a znova vydať nové číslo legendárneho fanzinu Immortal Souls. Pre ľudí pred a po štyridsiatke , je to kultové meno, ktoré vládlo na Slovensku dlhé roky na poli death metalovej scény. Znovuaktivácia Jura Hariňa zo sebou nesie okrem vydavateľskej činosti aj tento fanzin. Tý čo ste zažili fanzinové obdobie, tak radi zaspomínáte, citlivejší aj pustia slzu, a tý čo to nezažili, tak aspoň uvidie exkurziu do praveku komunikácie .
Toto číslo pôsobí skôr ako info bulletin, nemá toľko veľa strán (36) a predpokladám, že sa skôr bude zadara rozdávať, než čakať aby z ato niekto platil (presne ako v prípade CD).
Vo vnútri viac menej neokukané kapely vo forme CRANIAL CARNAGE, NEOCAEASAR, CARNAL NECROSIS?SECTESY, okukané ,overené veci ako CRANIOTOMY, BRUTE, exkluzivné veci ako HNISAVÝ PROCES alebo encyklopedika death metalu Dragana. Pár recenzí a na jedno dve sedena na WC to zvládnete v pohode.
Príjemné čítanie a až tento plátok ešte nemáš, tak hľadaj na koncertoch!!
-Lepra-

1 komentár:

Mišo povedal(a)...

Prvé číslo zinu IMMORTAL SOULS som si kúpil v stánku PNS u nás na ulici v Petržalke. Fakt neviem ako sa tam ocitlo :). Potom sa ku mne dostalo ešte druhé číslo (tuším že KRABATHOR tam boli na obale), ale to už voľakde zhrýzol zub času, zapatrošilo sa.
No to prvé mám ešte stále odložené.

Mišo