DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

piatok 30. decembra 2016

ATARAXIA "Ataraxia" CD 2016 (Slovak Metal Army)

Na sklonku roka 2016 stávame svedkami zrodu celkom nového vydavateľstva v Slovenskom podzemí - SLOVAK METAL ARMY (SMA) ,ktorý povstal doslova z noci na ráno a hneď v relativne kratučkom čase priniesol hneď dve vydania ktoré si zaslúžia pozornosť! Cely tento podnik si zobral na svoje ramená Juro „Popol“ Haríň- ktorý nepatrí ku žiadnym nováčikom na scéne ale ku stáliciam ktoré už majú čo-to za sebou a svojími skúsenosťami opať zasiahol do diania na scéne! Takže čo to vlastne máme za novinky?
ATARAXIA- Kapela z Ružomberku vznikla niekedy v roku 2014, a na svedomí majú zatiaľ jedno demo a dnes už aj oficialný debut s rovnomenným názvom. Úprimne dodnes som ju nijak nevnímal a ani sa nejak o nej nevyprávalo avšak debut ktorý už po sebe derem niekoľký krát v prehrávači ma dostal! Poctivý Grind naspievaný v slovenskom jazyku, obohatený o melodické pasáže ktoré robia tento album moc chytlavým a atraktívnym! Holt- na scéne máme výbornú „konkurenciu“ pre už zvedené mená a ja im držím palce, nech im to vydrží pekne dlho! Jediny „mínus“ čo som našiel je asi absencia insertu s textamy, ktorý v inak krásnom Digipacku chýba...ale je to ozaj len detail keďže texty sú čitateľné aj z nahrávky samotnej!
-AdamParazit-

Žiadne komentáre: