DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 11. novembra 2018

NEEDFUL THINGS / N.I.B.I.R.U. split 7"EP 2015 (Psychocontrol)

Troška staršia vecička, ale to v tejto muzike vôbec nehrá rolu. Grindcore bude vždy grindcore a je úplne fuk, kedy ste to nahrali.
Česká legenda grindcore NEEDFUL THINGS si šlapú svoje chodníčky už pomerne dlho a vydávajú nám splitká jedna radosť v priemere dva za rok a občas do toho full album. Toto splitko s Amerikáncami, nevybočuje vôbec z ich klasickej schématy, brutálného, buldozeroidného grindcore na štýl Phobia. Čiže dlhšie songy, masívny death metalový zvuk, guľomet bicie, premenlivý vokál od škrekotu až po murmur. Jednoznačne sa vyhýbajú experimentom a keď si kupujete ich nahrávku, tak viete že sádzate na istotu, že si vypočujete kvalitný grindcore. Nie je tomu ináč ani teraz, tri songy, kvalitného grindcore.
N.I.B.I.R.U. sú Američania a doteraz som o nich nikdy nepočul. Tiež sem capli tri songy, tiež kvalitného grindcore,aj keď trocha viac zatočeného už do death metalu, stále je to však poriadna porcia. Skladby sú o niečo kratšie a práve preto vyznievajú údernejšie. Tiež tomu nie je čo vytknúť!
Až chcete vysrať mozog z hlavy, rýchlo a krátko, tu je jeden tip!
-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: